k Cerita Awek: First time kena raba cipap

Friday, February 25, 2011

First time kena raba cipap

Ini pengalaman pertama kena raba cipapku, tegedik sakan best and sedaplaa,,pula kena raba ini, nak di jadikan cerita lucah ala melayu boleh pun jadilah”kisah aku kena raba cipap alias nonok ini.

Orang lelaki nie lalu sebelah aku dan ramas tetek aku!!!Tergezut aku..Lepas tue,orang lelaki nie terus pecut motorsikalnya Yang aku kat sini,tercengang-cengang
sebab kena raba Tetek aku tegang semacam Kat bawah tue macam berair Peh!Pengalaman pertama katakan Pastue,
orang lelaki datang balik Aku memula rasa nak tampar ajek..
Tak jadik Sian pulak Orang lelaki nie tanyer aku,best tak
kener tadi ?Aku diam ajek Bengang siott Dia kata lagi,
adeq nie beraper tahun?Nak abang hantarkan?Aku diam ajek
Pastue,orang lelaki nie ajak aku naik motorsikal dia Aku
ikut ajelah..Dia bawak aku round taman perumahan .Biler dia bawak motorsikal tue,dia suker sangat brekÂBiler dia brek,
tentulah aku tergezut Automatik badan aku terkenalah dekat belakang badan dia Tiba¦ dia bawak aku kat sebuah rumah kosong tue Dia suruh aku follow dia Aku pun follow.
Sampai dalam umah tue,dia tutup pintu Aku tergamam Dia rapatkan badan dia kat badan aku Memula dia kiss aku.

Pastue,dia cakap dia nak bukak baju aku Aku pie cakap,
silakanlah Dia bukak ajek baju aku,dia terkejut Tetek aku sedang ajek. Dia bukak coli hitam aku Dia gigit Dia katernak tak dia besarkan tetek aku..Aku no hal..Dia ramas Lepas puas,dia hantar aku pulang.

Dalam 2 minggu lepas tue,coli yang aku pakai dah tak muat Gabra aku Aku cakap kat mak aku Mak aku beli yang baru Hah!Kat sekolah orang panggil aku Tetek Beso!!!Argh..Pedulik per aku.

SEX HANGAT SCAMDAL SERU GADIS MELAYU BOGEL

No comments:

Post a Comment